RÓLUNK

Az Alkotók, Megmunkálók szakmai partnere

Üzlettel
Az országban
Éve
az önök szolgálatában
Dolgozóval
A Hét hat napján
Termékkel
VÁRJUK AZ ÜZLETEINKBEN
BEMUTATKOZÁS

A Komfort csoport a technológiai, kivitelező, teremtő emberek beszállító partnere. A fémfeldolgozási értékteremtési láncban félkész termék gyártóként, továbbá alapanyag, félkész termék kereskedőként szolgáljuk ki a szakemberek fém, műszaki, szerszám, technológiai anyag és berendezés igényét.

A technológiai és piaci elvárásoknak eleget téve folyamatosan bővítjük kínálatunkat és fejlesztjük szolgáltatásainkat. Kiemelt figyelmet fordítunk a meghatározó hozzáadott értékű szolgáltatások fejlesztésére, a szakmai hozzáértés és megbízhatóság fenntartására és erősítésére.

Missziónk, hogy partnereink meghatározó, korrekt, szakértő és mind rugalmas beszállító partnerei legyünk, Veszprém és vonzáskörzete mellett a Közép-Dunántúli régióban is, munkánkkal szolgáljuk és javítsuk Megrendelőink versenyképességét.

Minőségirányítás

„A Komfort az építő, teremtő ember szakmai partnere, ügyfeleinkkel együttműködve közös sikerre törekszünk.”

A Komfort-Bázis Kft. megyei és régiós szinten az acél és színesfém, szerszám-, és szerelvény kereskedelem területén meghatározó piaci szereplő. A vezetés a dolgozókkal egyetértésben meghatározó tényezőnek tekinti a forgalmazott termékek és a kapcsolódó szolgáltatások minőségét. Törekszünk arra, hogy neves gyártók minőségi bizonyítvánnyal ellátott termékeit forgalmazzuk. Kereskedelmi kapcsolatainkat az üzleti korrektség, szakmai hozzáértés és megbízhatóság jellemzi.

Rólunk mondták

„Gyors és szakszerű kiszolgálást tapasztaltam. Tiszta rendezett üzlet. A személyzet kedves és segítőkész.”

„Nagyon segítőkész a csapat. Széles árukínálattal rendelkeznek elérhető árakon. Bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Szerszámok terén nem csak az ipari igényeket elégítik ki, gondolnak a magánszemélyek kiszolgálásra is. Ajánlom őket.”

„Nagyon jó ez az üzlet. Minden van, a személyzet rendkívül udvarias, és segítőkész. Szeretek itt vásárolni.”

Képek forrás / Image by:
Image by snowing on Freepik